Over ons

Wij, Maarten Lodewijk en Demian Paardekooper Overman hebben een achtergrond van meer dan 30 jaar ervaring in het op maat maken van meubels, interieurbouw, verbouwingen en renovaties.
Ook hebben wij ervaring met het restaureren van herenhuizen en het maken van originele winkelinterieurs.

Maarten Lodewijk

Ambachtsman in Hart en Nieren.
Mijn uitgangspunt is hout als natuurlijk materiaal gebruiken in al zijn schoonheid en functionaliteit voor een harmonieuze leefomgeving.
Na mijn vakopleiding aan het Hout en Meubileringscollege te Rotterdam heb ik mij in 1987 gevestigd als zelfstandig ondernemer onder de naam : M.J. Lodewijk De Meubelmaker in Scheveningen.
De afgelopen 30 jaar heb ik mij verder ontwikkeld in het vakgebied Meubelmakerij, Interieurbouw en  het restaureren en verbouwen van monumentale panden.
Het geeft mij altijd grote voldoening als vorm en functionaliteit in harmonie samenkomen waardoor Vakmanschap ervaren word in alle facetten.

Demian Paardekooper Overman

Gedreven vakman met oog voor een efficiënt proces.
Ik heb altijd met mijn handen willen werken. Na de propedeuse Fijnmechanische Techniek aan de Hogeschool van Utrecht heb ik de MTS-opleiding meubel gevolgd. Tijdens die studie raakte ik in de ban van hout , een mooi natuurproduct, dat lekker ruikt, prettig aanvoelt en in hoge mate duurzaam is.
Door het werk binnen het meubelbedrijf Houtd kwam ik in aanraking met Maarten Lodewijk. Gezamenlijk hebben wij veel projecten op ons genomen. Deze samenwerking bleek zeer succesvol en heeft uiteindelijk geleid tot het bedrijf CRAFT BOUWPRODUCTIES.
Schieweg 15 Unit 30
2627 AN Delft

MAARTEN LODEWIJK


+31 6 29 01 43 99
MAARTEN@MADEBYCRAFT.NL

DEMIAN PAARDEKOOPER OVERMAN


+31 6 44 25 24 70
DEMIAN@MADEBYCRAFT.NL